Få hjelp til Facebook annonsering

Vi hjelper deg med å generere mer trafikk, leads og kunder ved hjelp av Facebook annonsering.

Bilde av Facebook logo i blått og hvitt som illustrerer Facebook annonsering

Bygg merkevaren din med Facebook annonsering

Over 2,7 millioner mennesker i Norge bruker Facebook og Instagram hver eneste dag. Det gjør disse plattformene til en av de viktigste kanalene for å nå din målgruppe.

Facebook annonsering tilbyr helt unike muligheter for målretting. Dette er fordi brukere selv har oppgitt informasjon som gjør at du kan målrette annonsene svært presist. 

Hvorfor bruke Facebook annonsering?

Det er mange gode grunner til hvorfor din bedrift burde investere i annonsering på Facebook. Først og fremst er det en ypperlig måte å nå ut til din kundegruppe hvor de befinner seg.

Du får en unik mulighet til å spisse budskapet ditt, og nå ut til nøyaktig den målgruppen dine kunder befinner seg i.

Resultatene fra Facebook annonsering er målbare. Det gjør det enkelt å kontinuerlig forbedre dine annonser og målgrupper, sånn at du får hentet mest ut av hver investerte krone.

Facebook retargeting/remarketing

Med Facebook retargeting, også kjent som remarketing, får du muligheten til å vise annonser til brukere som allerede har vist interesse for din bedrift. Dette kan være personer som har besøkt nettsiden din, eller for eksempel liker din Facebook side eller følger din Instagram konto.

Et grunnleggende prinsipp i markedsføringsverden er at det koster mindre å selge til en eksisterende kunde, enn det koster å selge til en helt ny kunde. På samme måte vil det ofte gi mye bedre resultater om du annonserer mot brukere som allerede er kjent med din bedrift.

Hvorfor velge Illeris Web?

Vi bistår deg med å bygge din merkevare med markedsføring på Facebook og Instagram. I samarbeid med deg lager vi en slagplan på hvordan din bedrift kan få mest mulig ut av Facebook annonsering, publisering og innholdsproduksjon. 

Med smarte verktøy og tilgang til alle kanaler i markedet hjelper vi deg med kontinuerlig måling, testing og analyse.

Enhver bedrift har unike behov. Vi begynner derfor alltid med en samtale slik at vi kan få en bedre forståelse av hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe deg.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en melding med kontaktskjemaet eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.