Få hjelp til Google annonsering

Generer mer trafikk, leads og salg ved hjelp av Google annonsering.

Dekorativt bilde som viser en PC-skjerm med Google nettleser og søkefelt

Hva er Google annonsering?

Hver dag leter folk etter dine tjenester og produkter i Google, og det er trangt om plassen i søkeresultatene. Det er derfor mulig å annonsere hos Google, slik at du blir synlig for dine potensielle kunder. 

Søkeordannonser i Google

Søkeordannonser vises ovenfor de organiske søkeresultatene i Google når noen søker etter dine søkeord. Du kan selv bestemme hvilke søkeord noen må søke etter for at dine annonser skal vises. 

Denne formen for annonsering er derfor svært gunstig for mange, og kvaliteten på de besøkende er som regel svært god. Dette skyldes at personene som ser annonsene dine allerede er på utkikk etter dine produkter og tjenester.

Shoppingannonser i Google

Ved hjelp av Google Shopping kan du vise varene dine direkte i Google når noen søker etter produkter du tilbyr. For de aller fleste nettbutikker er dette en ypperlig måte å generere kvalitetstrafikk.

Flere og flere bruker i dag Google søk for å finne produkter. Vi bistår deg med å være synlig på søkeresultatene som vil gi deg salg.

Hvorfor velge oss til å drive dine Google annonser?

Med smarte verktøy og tilgang til alle kanaler i markedet hjelper vi deg med kontinuerlig måling, testing og analyse.

Enhver bedrift har unike behov. Vi begynner derfor alltid med en samtale slik at vi kan få en bedre forståelse av hvordan vi på best mulig måte kan hjelpe deg.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en melding med kontaktskjemaet eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.