Hjemmeside for bedrift

«Trenger jeg å lage hjemmeside for bedriften?» Så absolutt! Hjemmesiden er nemlig der du lander de aller fleste av kundene dine. Derfor er en profesjonell og skinnende ny hjemmeside akkurat det du trenger for å oppnå suksess, uansett hva slags bedrift du har.

En god hjemmeside kan generere kundetrafikk, øke salget og gjøre bedriften din mer synlig på nett.

Du tenker kanskje at bedriften din har klart seg bra uten hjemmeside så langt; at du ikke sitter inne med den kunnskapen som trengs for å lage og drive egen hjemmeside; eller at det er for dyrt å hyre et annet firma til å gjøre det for deg.

Men hvis det er en ting pandemien har lært oss, er det hvor viktig det er for bedrifter å være online.

Illustrasjon som viser en hjemmeside som blir bygget

Fordeler med egen hjemmeside for bedrift

1. Egen hjemmeside gir bedriften din kredibilitet hos kundene

Uten en hjemmeside kan det bli vanskeligere for kunder å stole på bedriften din. Når du bare er en blant mange tusen på nett som tilbyr liknende tjenester/produkter, er førsteinntrykket alt. En god og brukervennlig hjemmeside får deg til å fremstå legitim og profesjonell, og det skaper tillitt hos potensielle kunder.

2. Det er lettere for kundene å finne og få tilgang til bedriften

I vår digitale nåtid har vi praktisk talt tilgang til hele verden via mobiltelefonen. De fleste kunder som leter etter en tjeneste eller produkt foretrekker bedrifter som er lett tilgjengelige med et tastetrykk. Hvis du har en hjemmeside med nettbutikk, kan kundene kjøpe varer av deg til alle døgnets tider.

3. Du kan vise frem dine produkter/tjenester på best mulig måte

Som sagt er førsteinntrykket alt. Med en hjemmeside får du kreativ frihet til å vise frem dine produkter, tjenester eller din egen ekspertise akkurat slik det passer deg. Du kan bruke de fargene, bildene og videoene som representerer deg best.

4. Bedriften din vil dukke opp i Google-søk

Det første mange vil gjøre når de leter etter et produkt eller en tjeneste, er å søke den opp i Google. Dersom du har en hjemmeside og god søkemotoroptimalisering, burde du dukke opp høyt på søkelista. Kunder kan også finne deg ved hjelp av bedriftsnavnet eller andre nøkkelord, og dette vil gjøre deg mer populær blant kunder.

5. Hjemmesider er en viktig del av digital markedsføring

Uten en hjemmeside er det liten vits i all annen digital markedsføring. Alle innlegg og kampanjer på sosiale medier burde peke kunden direkte mot hjemmesiden din, for det er der kunden vil kjøpe produkter eller tjenester av deg.

6. Brukervennlighet er tidsbesparende

På hjemmesiden kan kunden finne informasjon om hvor bedriften befinner seg, åpningstider og kontaktpersoner. Dette sparer mye tid, for da slipper kunden å ringe deg for å få svar på enkle spørsmål.

Om du ikke har en hjemmeside for bedriften allerede, er det sannelig på tide nå!

Kanskje har du ikke turt å lansere bedriften på nett ennå, eller kanskje har du allerede en hjemmeside som du ikke er fornøyd med. Uansett kan illerisWeb hjelpe deg med å lage den hjemmesiden som passer deg best og lar deg nå ut til flest mulig kunder.

Det er ingen grunn til å stresse over det tekniske – vi kan gi deg ekspertisen du trenger.