Hvorfor burde jeg lage hjemmeside for min bedrift?

Hvis bedriften din har klart seg så langt uten en hjemmeside, lurer du kanskje på: “trenger jeg en hjemmeside for bedriften min?”, “Hva er poenget hvis virksomheten min allerede lykkes uten en hjemmeside?”. I dette innlegget gir vi deg 5 gode grunner til hvorfor du burde lage hjemmeside uansett størrelse eller virksomhet.

Det korte svaret er at det aldri har vært en bedre eller viktigere tid til å investere i å lage hjemmeside. En hjemmeside tilbyr et bredt utvalg av fordeler for små, mellomstore og store bedrifter, og de fleste av disse fordelene øker i verdi eksponentielt år etter år.  

Illustrasjon som viser en hjemmeside som blir bygget for ulike digitale flater

5 gode grunner til hvorfor du burde lage hjemmeside

En hjemmeside får deg til å se mer profesjonell ut

84% av dagens forbrukere mener at en hjemmeside gjør virksomheten din mer troverdig enn selskaper som bare har profiler på sosiale medier. Hjemmesiden din er også det perfekte stedet å vise frem profesjonelle sertifiseringer eller priser din virksomhet har.

Hjemmesiden din kan tiltrekke nye kunder gjennom Google

Du er kanskje fornøyd med den nåværende størrelsen på virksomheten din, men hvert selskap opplever kundetap. Det er viktig at bedriften din til enhver tid tiltrekker seg nye kunder, og en av de beste måtene å gjøre det på er ved å synliggjøre deg selv i Google.

En godt optimalisert hjemmeside kan hjelpe virksomheten din til å rangere bra for en rekke søketermer og tiltrekke seg en jevn strøm av nye kunder.

Du kan vise frem anmeldelser og referanser

Å vise frem anmeldelser og referanser på hjemmesiden er en fin måte å etablere troverdighet på. Dette kan være i form av å vise anmeldelser, bilder fra tidligere arbeid eller lenker til hvor bedriften din vises i aviser eller på andre hjemmesider.

En hjemmeside er ikke lenger skremmende eller kostbart

Å lage hjemmeside med WordPress gjør det enkelt for en utvikler å opprette en attraktivt og mobilvennlig hjemmeside for deg til en relativt lav pris. For bare noen få år siden var prisen for å lage en hjemmeside skyhøy sammenlignet med hva du kan få til med dagens teknologi.

Hjemmeside pris har aldri vært lavere som gjør at for de fleste bedrifter vil dette kun være en liten investering som på lang sikt vil bety mye for virksomheten.

En hjemmeside sikrer din suksess på lang sikt

I 2020 bruker nesten 4,54 milliarder mennesker (59% av den globale befolkningen) internett, og stadig flere kommer på nett.

Uten en hjemmeside er virksomheten din usynlig for disse menneskene. Vi beveger oss videre og videre inn en digital epoke. Er du sikker på at du vil at virksomheten din skal fortsette å være usynlig for alle disse menneskene?

Så for å være konkurransedyktig i denne stadig mer digitale verdenen, trenger bedriften din å komme seg på nett!

Så hvorfor burde jeg lage hjemmeside for min bedrift?

Forhåpentligvis har du nå innsett at spørsmålet ikke er «trenger jeg en hjemmeside for min virksomhet», men «har jeg råd til å ikke ha en hjemmeside i denne digital verden». En hjemmeside er en av de beste investeringene en bedrift kan gjøre for fremtiden.

Har du bestemt deg for å gi hjemmesider en sjanse? Vi kan hjelpe deg med hele prosessen fra å kjøpe domene til å utvikle en attraktivt og brukervennlig hjemmeside. Ta kontakt med oss for hjemmeside pris.