Hvorfor du bør lage nettside i WordPress

Et spørsmål vi ofte blir stilt er: Hvorfor skal jeg bruke WordPress? Mange lurer på hvorfor de burde bytte til WordPress fra en annen plattform. I dette innlegget legger vi frem 5 gode grunner til hvorfor du bør lage nettside i WordPress.

WordPress startet i utgangspunktet som et bloggeverktøy, men det har utviklet seg gjennom årene til å bli en kraftig nettsidebygger (CMS).

Det beste med WordPress er at det er enkelt å bruke og fleksibelt nok til å lage forskjellige typer nettsider. Ifølge en fersk undersøkelse er 33% av alle nettsider utviklet i WordPress.

På grunn av WordPress sine robuste funksjoner, bruker mange av de største merkenavnene det til å drive sine nettsteder, inkludert Time Magazine, Facebook, The New Yorker, Target, New York Times og mange flere.

Nettside i WordPress? - Her er 5 gode grunner | Illeris Web AS

WordPress nettside pris

Hva er prisen for en nettside i WordPress? Svaret er enkelt: det kommer an på hvem du velger til å utvikle nettsiden. I utgangspunktet er WordPress nettsider gratis, men du vil trenge et eget domene og webhotell for å kunne installere det.

De fleste bedriftseiere velger allikevel å finne noen som kan utvikle en nettside for dem. Selv om WordPress er et gratis verktøy, kan det være tidkrevende å lære seg hvordan man lager et moderne og brukervennlig nettsted helt selv.

Dersom du allikevel ønsker å utvikle en nettside i WordPress selv, finnes det tusenvis av WordPress kurs online som viser hvordan du skal gå fram i WordPress for nybegynnere.

Om du velger å finne noen som kan lage en nettside i WordPress for deg, er prisen du betaler utvikleren en brøkdel av det du ville betalt noen for å lage nettsiden fra bunnen av gjennom koding.

Nettside i WordPress er enkle å redigere

Fordi WordPress er så enkelt, klarer de aller fleste å gjøre enkle endringer på nettsiden sin selv. Hos Illeris pleier vi å sende kundene våre en liten guide sånn at de kan oppdatere referanser, tekst og bilder på egenhånd.

Tidligere har det vært kostnader involvert i det å gjøre endringer på en nettside. Med WordPress kan du styre unna ekstra kostnader ved å gjøre enkle endringer selv.

Nettside i WordPress er optimalisert for SEO

WordPress er skrevet med standard samsvarkode av høy kvalitet og produserer semantisk markering. Enkelt forklart gjør dette at Google og andre søkemotorer elsker WordPress.

Dette er en av grunnene til at WordPress nettsider pleier å rangere høyere enn andre i søkemotorer.

Fundamentet til WordPress er veldig SEO-vennlig. Du kan også bruke utvidelser (plugins) til å optimalisere nettstedet ditt ytterligere.

WordPress er trygt og sikkert

WordPress er utviklet med tanke på sikkerhet, og det anses som å være en veldig trygg og sikker plattform. Det finnes hundrevis av utvidelser som sørger for at nettsiden din er sikker mot potensielle trusler.

Hva kan du bruke WordPress til?

WordPress kan brukes på mange forskjellige måter fra enkle nettsider til store nettbutikker.
Nedenfor finner du noen eksempler på forskjellige typer nettsider du kan lage med WordPress:

  • WordPress blogg
  • Forretningsnettsted
  • WordPress nettbutikk
  • Nettsted med medlemskap
  • Salg av nettkurs eller billetter

Se hele listen over 19 forskjellige typer nettsteder du kan lage ved hjelp av WordPress her.

Vi håper denne artikkelen svarte på spørsmålet ditt om hvorfor du bør bruke WordPress. Er du på utkikk etter noen som kan utvikle et optimalisert, moderne og brukervennlig nettsted for deg? Ta kontakt så gir vi deg et uforpliktende tilbud med pris på ny hjemmeside.