Hvorfor er nettside design så viktig?

Markedsføring på internett er en av de beste måtene for et selskap å tiltrekke seg nye kunder. Nettsiden er ofte den første eksponeringen en kunde har for et firma, så det er viktig å sørge for at du har bra nettside design.

Det tar mindre enn 0,5 sekunder for en besøkende å forme en mening om nettsiden din. Har du en dårlig nettside kan du risikere å miste kunder. Mer enn 94 prosent hevder at de avviser visse nettsider basert på hvordan de ser ut.

Fargerik illustrasjon som viser en prototype av nettside i ulike størrelser

Mobilvennlig nettside design

Noe av det viktigste du kan gjøre er å sørge for at nettsiden din er leselig fra både PC, nettbrett og mobil. Enkelte selskaper har sett en 60 prosent økning i salg etter at de gjorde nettsiden sin mobilvennlig. De beste nettsidene er responsive og endres avhengig av hvilken enhet de blir sett fra.

Nettsidens innhold

Selv om tilpasset webdesign ofte fokuserer på nettstedets utseende og funksjonalitet, er innhold like viktig. Mange selskaper bruker nettstedene sine til å forklare om deres tjenester, produkter og kunngjøre kommende salg og endringer. Blogginnlegg er en fin måte for selskaper å få kontakt med kunder ved å diskutere bransjens nyheter og andre emner av interesse. Noen selskaper kjører til og med konkurranser fra sine nettsider.

Bra nettside design kan gjøre underverker

Å investere i en god nettside kan gjøre underverker. Med et pent designet nettsted og interessant innhold, kan selskapet ditt tiltrekke flere kunder og gi et inntrykk av pålitelighet.

Nettstedet ditt er av de kraftigste verktøyene virksomheten din har for å gjøre et godt førsteinntrykk, men det krever også at nettsiden din er både fin og brukervennlig.

En bra nettside innebærer mye mer enn bare design, men kunder forventer allikevel en attraktiv visuell utforming og vil dømme bedriften din etter utseende før de leser et eneste ord.

 

Hos Illeris utvikler vi nettsider med fokus på brukeropplevelse. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!