Trenger du en moderne ny nettside?

Nettsiden er ofte det første møtet folk har med merkevaren din – la oss sørge for at førsteinntrykket teller med en moderne ny nettside.
Trenger du ny nettside? | Illeris Web AS

Skreddersydd ny nettside

For at vi skal kunne gi deg en best mulig nettside, setter vi oss alltid inn i dine behov og ønsker før vi begynner å arbeide på design og funksjonalitet. På den måten får vi definert klare mål og laget en nettside som representerer bedriften din på en god måte.

Brukervennlig design

En responsiv og brukervennlig nettside er helt avgjørende slik at du kan imøtekomme trenden med stadig økende mobilbruk. Vi sørger for at alle som besøker din nye nettside sitter igjen med en god opplevelse uansett om de befinner seg på pc, nettbrett eller mobil.

Vi hjelper deg med hele prosessen

Mange tenker at det er en tung prosess å fornye nettsiden eller produsere en helt ny nettside. Illeris håndterer alt fra planlegging til publisering, la oss gjøre det enkelt for deg.


Velger du Illeris trenger du kun å forholde deg til oss, det betyr at du slipper å forholde deg til mellomledd når du trenger hjelp.

Nettsider basert på WordPress

WordPress er verdens mest brukte verktøy til å lage nettsider, og det gir deg mange fordeler. Verktøyet er svært enkelt å bruke, som betyr at du som sluttkunde enkelt kan gjøre endringer og administrere nettsiden din helt selv.

Vi kan også selvfølgelig hjelpe deg med å gjøre endringer på nettsiden om det er ønskelig.

En trygg og solid partner med kundeservice i fokus

Kvalitet

Vi fokuserer alltid på å levere kvalitetsresultater. Du kan være sikker på at vi tar alle våre prosjekter på alvor, uansett om de er store eller små.

Personlig service

Vi er lett tilgjengelig og har alltid tid til en prat. Våre kunder er det viktigste for oss og vi ønsker at du alltid skal føle deg ivaretatt på en god profesjonell måte. 

Ærlighet

Hos oss tror vi at ærlighet varer lengst, vi svøper ikke inn tjenestene våre i vakre ord eller lover mer enn det vi kan levere.

Pris på en ny nettside

Våre nettsider prises etter kundens behov. Noen trenger en enkel side med et slående blikkfang mens andre trenger mer funksjonalitet. Vi kartlegger alltid hvilke ønsker og behov du har i forhold til funksjonalitet, antall sider og det visuelle designet – før vi setter opp et godt tilbud til deg.

Vi har kostnadseffektive løsninger, kort leveringstid og gode priser. 

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Send oss en melding med kontaktskjemaet eller kontakt oss direkte for en uforpliktende prat om ditt prosjekt.