Vi skaper synlighet på internett

Vi er Illeris Web, et mediebyrå som skaper synlighet på internett for kunder i hele Norge.

Utvikler jobber med nettbutikk i kontorlandskap
Den digitale hverdagen

Å skape synlighet på internett har de siste årene blitt en obligatorisk aktivitet for bedrifter som ønsker å vokse. For mange kan det virke frustrerende og umulig å vite hva man skal gjøre. Konkurransen blir stadig større, og det blir kontinuerlig introdusert nye teknologier på markedet.

Illeris Web har gjennom flere år opparbeidet seg en spisset kompetanse som har hjulpet mange norske bedrifter med å tilpasse seg og utnytte den digitale hverdagen.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre dyktige ansatte kan bistå deg med alt fra nettsider, nettbutikk, SEO, annonsering, hosting og rådgivning. Vi har et solid nettverk av ressurser, og kan stort sett hjelpe deg med det meste du skulle trenge.

Våre kjerneverdier

Kvalitet – Vi er opptatt av å alltid levere kvalitetsresultater. Alle våre kunder er viktige for oss uansett hva slags prosjekt eller budsjett det gjelder.

Personlig service – Vi er lett tilgjengelige og har alltid tid til en prat. En av våre målsettinger er at alle dine interaksjoner med oss skal være positive. 

Tilpasning – Å kunne tilpasse seg enhver utfordring som blir sendt vår vei er en viktig faktor for oss. Vi er alltid beredt til å lære oss nye ting og er åpne for forslag og konstruktive tilbakemeldinger.

Ærlighet – Hos oss tror vi at ærlighet varer lengst, vi svøper ikke inn tjenestene våre i vakre ord eller lover mer enn det vi kan levere.

Teamet vårt
Bilde av ansatte: Daglig leder Thomas

Thomas Aas Kittilsen
Daglig leder

Bilde av ansatte: Utvikler og selger Marcus

Marcus Bahrawy
Utvikler og selger

Bilde av ansatte: Prosjektleder Kasten

Karsten Pedersen
Prosjektleder

Bilde av ansatte: Utvikler Anders

Anders Kvålo
Programmerer

Bilde av ansatte: Designer Leon

Leon F. Andersen
Designer