Ta bedriften til det neste nivået med remarketing annonser

Hva er remarketing annonser?

Google Ads er en annonseplattform som gjør det mulig for nettsider å vise remarketing annonser, altså målrettet reklame til brukere som allerede har besøkt en nettside. Tidligere besøkende vil se denne reklamen mens de surfer på nettet, ser på Youtube eller leser nyheter. Dette er en unik mulighet å lokke personer som alt har vist interesse for hva du tilbyr tilbake til nettsiden din.

Remarketing, også kjent som retargeting, kan øke din konverteringsfrekvens og avkastning dramatisk. Dette er fordi tidligere besøkende som allerede er kjent med merkevaren din er mye mer sannsynlig til å bli en kunde eller fullføre andre verdifulle handlinger på nettsiden din.

Illustrasjon som viser remarketing annonser

Hvordan fungerer remarketing?

Hvis du allerede annonser på Google, er alt du må gjøre å installere en «piksel» på nettstedet ditt, slik at besøkende kan bli lagt til i dine remarketing lister gjennom cookies. Du kan tilpasse koden for forskjellige sider slik at den samsvarer med mer definerte kategorier.

La oss for eksempel si at du driver en nettbutikk som selger kjøkkenutstyr, og du ønsker å kjøre en remarketing kampanje basert på folk som har besøkt nettsiden din der du selger brødristere. På den måten kan du vise målrettet reklame til disse spesifikke besøkende med annonser som markedsfører brødristere. Du vet allerede at de er på utkikk etter en ny brødrister, og nå kan du trekke dem tilbake, kanskje med et spesialtilbud som gratis frakt.

Hvorfor bruke remarketing?

Retargeting annonser er en kraftig online markedsføringsteknikk fordi den lar deg holde kontakten med målgruppen din, selv etter de har forlatt nettsiden din.

Ved å presentere reklame for besøkende, selv når de surfer på andre deler av nettet, får du merkevareksponering og blir mer gjenkjennelig for målgruppen din.

Remarketingannonser har mye høyere klikkfrekvens og konverteringsfrekvens enn vanlige annonser.