Vurderer ditt selskap firmablogg?

Er en firmablogg egentlig en nødvendig del av å drive en bedrift? Dette spørsmålet blir oftest spurt av små bedriftseiere som rett og slett ikke har tid eller ferdigheter til å regelmessig lage innhold av høy kvalitet, og som oftest vet de ikke hva de skal skrive om. 

Må bloggen min hostes på nettstedet mitt? 

Kort sagt, ja. Som du vil se når vi dekker de beste fordelen nedenfor, er det viktig å være vertskap for en firmablogg på bedriftens nettsted. Det å ha bloggen et annet sted vil eliminere noen av fordelene.  

Noen bedrifter foretrekker, enten på grunn av kostnad eller for enkelhets skyls, å bruke plattformer som WordPress.com eller Weebly.com. Dette resulterer ofte i bloggdomener som ([bedriftsnavn].wordpress.com). Å drive en blogg uavhengig av bedriftens nettsted, er bedre enn å ikke ha en i det hele tatt, likevel ser du at mange av fordelene nedenfor bare kan oppnås hvis bloggen din er vert for ditt primære domene. 

Vurderer ditt selskap firmablogg? Her er alt du trenger å vite

Øker trafikk på søkemotorer

Når det gjelder søkemotorrangering liker jeg å tenke på en firmablogg som å fiske. Jo flere kroker du har i vannet, jo mer sannsynlig er du å fange en fisk. På samme måte som du legger til mer innhold på nettstedet ditt, blir flere sider fra domenet indeksert i søkemotorer. Dette forbedrer organisk søkbarhet (SEO) og øker trafikken på nettstedet ditt. 

Hver nye side du publiserer er som å slippe en annen krok i vannet. Med flere muligheter for markedet å finne agn, jo flere biter får du. Flere blogginnlegg betyr flere søkeord. 

Gi merkevaren din mer personlighet

Nøye utformet nettsideinnhold og blogginnlegg er ikke nok når det gjelder å vise den personlige siden av virksomheten din. Blogging gir bedriften din en måte å berøre problemer og interesser av interesse for dine potensielle kunder, samtidig som du deler hva du og dine ansatte er lidenskapelige om. Dine blogginnlegg gir deg en unik mulighet til å dele din stemme og personlighet, bygge opp tillit og gro merkevarens navn.

Støtter dine initiativer til sosiale medier

Det er vanskelig å opprettholde en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier uten tilgang til unikt innhold av høy kvalitet. Å dele andre menneskers innhold på sosiale medier er flott, men på et tidspunkt ønsker du å drive disse menneskene til ditt eget nettsted. Når du deler blogginnleggene dine på sosiale medier, øker du trafikken til bedriftens nettside – noe som ville vært svært vanskelig uten relevant, aktuell informasjon som finnes i dine blogginnlegg. 

I tillegg gir blogginnlegg innhold for nyhetsbrev. Hvis du har et nyhetsbrev, har du sikkert lurt på hva slags innhold du kan bruke. 

Bygg autoritet i ditt marked

En blogg er en av de beste måtene å etablere seg selv eller merkevaren din som ekspert på ditt felt, da det gir deg en plattform for å dele viktig bransjerelatert informasjon og innsikt. Når du bygger opp autoritet for din merkevare, bygger dette tillit og fortrolighet, som kan være en viktig faktor når kunden er klar for å kjøpe. 

Forbedrer konverteringsfrekvensen

En aktiv blogg sender et signal om at bedriften din er vedlikeholdt, i live og vel. Derfor forteller vi ofte bedriftseiere at hvis de ikke kan oppdatere bloggen sin regelmessig, kan det være bedre å ikke ha en i det hele tatt. En blogg med innhold av høy kvalitet bidrar til å bygge merkevare lojalitet som øker konverteringsfrekvensen ytterligere. Ifølge «Hubspot» er det også mer sannsynlig at samlet avkastning øker for selskaper som blogger. Bedrifter som prioriterer blogging opplever en økning i avkastning, år etter år. 

Hjelper å generer «inboundlinks» 

Å ha inngående linker på nettstedet ditt av høy kvalitet, er en av de tre pilarene til SEO. Men uten en blogg kan det være ekstremt vanskelig å tiltrekke seg autoritative linker til bedriftens nettside. Når du legger til nytt innhold som fungerer som en ressurs for andre bloggere og medier, begynner du å samle innkommende koblinger. Naturligvis som andre forfattere og journalister refererer og siterer de innholdet sitt. 

Oppsummering 

Blogging på bedriftens nettside er en av de beste måtene å skille deg fra konkurrentene dine. Ved å gi dine egne unike tanker og innsikt, vokser selvfølgelig søketrafikken, kundetroen og salg. På mange måter sørger blogging også for at små bedrifter har muligheten til å konkurrere med store bedrifter med store budsjetter. 

Håper dette innlegget var hjelpsomt! Illeris kan hjelpe deg med synlighet på nett, enten det gjelder blogg, markedsføring, nettside eller sosiale medier.